Lingoes

Lingoes 2.9

Ilmainen
Translates words and phrases into various languages
Käyttäjän arviointi
4.3  (161 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
2.9.2 (Katso kaikki)
Kehittäjä:
Lingoes Project

Find out the meaning of words or translate entire phrases or texts into English, Russian, Japanese, Chinese, German, French, Spanish, Russian and approximately 80 other languages.

Lingoes on sanakirja ja monikielinen käännös ohjelmisto tarjoaa tuloksia yli 80 kielillä. Se tarjoaa koko teksti käännös, kaapata sana ruudulla, kääntää valitun tekstin ja pronouncing tekstiä, ja runsas vapaa sanakirjoja kuin uuden gerenation sanakirjan ja kääntämisen ohjelmistoja.
Lingoes tarjoaa käyttäjille instantest tavan etsiä sanakirjoja ja kääntämisen joukossa englanti, ranska, saksa, espanja, italia, venäjä, Kiina, Japani, korea, ruotsi, Thai, turkki, Vietnam, kreikka, puola, arabia, heprea ja yli 80 kielillä.
Luova kursori kääntäjä, Lingoes tunnistaa automaattisesti sana ja sen määritelmä heti kun siirrät osoitinta ja valitse tekstiä, paina pikanäppäintä. Se ei häiritse nykyisen työn.
Lingoes omistaa täydet ominaisuudet nykyinen suosittu kaupallinen ohjelmisto, ja luovasti kehittää rajat kieli suunnittelu ja avata sanakirjoja hallinta. Runsaasti sanakirjoja ja asiasanastoja on luetteloitu ilmaiseksi. Lingoes on paras työkalu oppimiseen kaikenlaisia kieliä.
Tiedot päivitetty: