Lingoes 2.9

Gratis Lingoes er en enkel og intuitiv ordbok og tekst oversettelse programvare,
4.3 
Rating
Din stemme:
Siste versjon:
2.9.2 Se alle
Utvikler:
Screenshots
1 / 17
Utmerkelser (10)
Show all awards
Software Informer Editor Rating 4 Software Informer User Rating 4
Nedlasting
Gratis  

Lingoes er en ordbok og multi-language oversettelse programvare gir resultater på over 80 språk. Det gir full tekst, oversettelse, ta ordet på skjermen, oversett merket tekst og uttale tekst, og rikelig med gratis ordbøker som en ny gerenation ordbøker og oversettelse programvare.
Lingoes har brukerne instantest måte å se opp ordbøker og oversettelse mellom engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, russisk, Kinesisk, Japansk, koreansk, svensk, Thai, tsjekkisk, tyrkisk, Vietnamesisk, gresk, polsk, arabisk, hebraisk og mer over 80 språk.
Med den kreative markøren oversetter, Lingoes automatisk gjenkjenner ord og sin definisjon så snart du flytter markøren, og pek til tekst, trykk deretter på hurtigtasten. Det ville ikke forstyrre din nåværende jobb.
Lingoes eier alle funksjonene på nåværende populære kommersiell programvare, og kreativt for å utvikle cross språk design og åpne ordbøker ledelse. En rekke ordbøker og thesauruses er oppført for gratis nedlasting. Lingoes er det beste verktøyet for å lære alle slags språk.

Kommentarer

4.3
Rating
162 votes
5 stars
114
4 stars
19
3 stars
9
2 stars
7
1 stars
13
User

Din stemme:

Forslag