Lingoes 2.9

Gratis Lingoes is een gemakkelijke en intuïtieve woordenboek en vertaling van tekst software,
4.3 
Rating
Jouw stem:
Nieuwste versie:
2.9.2 Zie alle
Ontwikkelaar:
Screenshots
1 / 17
Onderscheidingen (10)
Show all awards
Software Informer Editor Rating 4 Software Informer User Rating 4
Download
Gratis  

Lingoes is een woordenboek en een meertalige vertaling software die resulteert in meer dan 80 talen. Het biedt volledige tekst vertalen, vastleggen woord op het scherm, het vertalen van geselecteerde tekst en het uitspreken van de tekst, en een overvloed aan gratis woordenboeken als een nieuwe gerenation woordenboek en vertaling van software.
Lingoes biedt gebruikers de instantest manier om omhoog te kijken, woordenboeken en vertaling uit engels, frans, duits, spaans, italiaans, russisch, Chinees, Japans, koreaans, zweeds, Thai, turks, Vietnamees, grieks, pools, arabisch, hebreeuws en meer over 80 talen.
Met de creatieve cursor vertaler, Lingoes herkent automatisch het woord en de definitie van zodra u de cursor verplaatsen en geen tekst in, en druk vervolgens op de sneltoets. Het zou niet storen in uw huidige werk.
Lingoes bezit alle kenmerken van de huidige populaire, commerciële software en creatief ontwikkelen van cross taal design en open woordenboeken management. Een tal van woordenboeken en thesauruses zijn gratis te downloaden. Lingoes is de beste tool voor het leren van alle soorten van talen.

Reacties

4.3
Rating
162 votes
5 stars
114
4 stars
19
3 stars
9
2 stars
7
1 stars
13
User

Jouw stem:

Suggesties