Lingoes

Lingoes 2.9

Ingyenes
Translates words and phrases into various languages
Értékelés
4.3  (155 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
2.9.2 (Összes)
Fejlesztő:
Lingoes Project
Find out the meaning of words or translate entire phrases or texts into English, Russian, Japanese, Chinese, German, French, Spanish, Russian and approximately 80 other languages.
Lingoes egy szótár, többnyelvű fordítás, szoftver, ami az eredmények több mint 80 nyelven. A szálloda teljes szöveg fordítás, elfog a szó a képernyőn, fordítás kiválasztott szöveget, majd kimondó szöveg, valamint bőséges, ingyenes szótárak, mint egy új gerenation szótár, fordítás, szoftver.
Lingoes kínál a felhasználók számára a instantest módja annak, hogy néz ki szótárak, illetve a fordítás között, angol, francia, német, spanyol, olasz, orosz, Kínai, Japán, koreai, Thai, török, Vietnami, görög, lengyel, arab, héber, több 80 nyelven.
A kreatív kurzor fordító, Lingoes automatikusan felismeri a szót, illetve annak meghatározása, amint mozog a kurzor, illetve pont, hogy bármilyen szöveget, majd nyomja meg a gyorsgombot. Nem zavarja a jelenlegi munka.
Lingoes tulajdonosa teljes jellemzői jelenlegi legnépszerűbb kereskedelmi szoftver, kreatívan fejleszteni kereszt nyelvi tervezés, majd nyissa meg szótárak kezelése. Egy csomó szótárak, thesauruses felsorolt ingyenesen letölthető. Lingoes a legjobb eszköz a tanulás, mindenféle nyelven.
Információ frissítve: