Lingoes

Lingoes 2.9

Безплатно
Translates words and phrases into various languages
Оценка
4.3  (161 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
2.9.2 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Lingoes Project

Find out the meaning of words or translate entire phrases or texts into English, Russian, Japanese, Chinese, German, French, Spanish, Russian and approximately 80 other languages.

Lingoes лексика и превод на няколко езика софтуер резултати в 80 езика. Тя предлага пълен превод на текст, заснемане на думите на екрана, превод на избрания текст и произнесения на текста, както и на безплатни речници богат като нов gerenation речник и софтуер за превод.
Lingoes предлага на потребителите instantest начин за търсене на речници и превод между английски, френски, немски, испански, италиански, руски, китайски, Японски, корейски, шведски, Тайландски, турски, виетнамски, гръцки, полски, арабски, иврит и още по-80 езика.
С творчески преводач на курсора, Lingoes автоматично разпознава дума и определение, след като преместите курсора и посочват за всеки текст, натиснете клавиш. Това няма да попречи на текущата работа.
Lingoes разполага с пълен набор от функции на съвременните популярните търговски програми и творчески да развива език, дизайн и управление отворете речници. Множество речници и тезаурусов за безплатно изтегляне. Lingoes е най-добрият инструмент за изучаване на различни езици.
Информацията е актуализирана на: