Lingoes

Lingoes

Gratis
Lingoes er en nem og intuitiv ordbog og tekst oversættelse software,
Brugerscore
4.3  (151 stemmer)
Din stemme
Score
3.8
Dette program modtog 13 præmier
DOWNLOAD Gratis  
Lingoes er en ordbog, og multi-sprog oversættelse software giver resultater i løbet af 80 sprog. Det tilbyder fuld tekst oversættelse, fange ord på skærmen, oversætte markeret tekst og udtale tekst, og rigelige gratis ordbøger, som en ny gerenation ordbog og oversættelse software.
Lingoes giver brugerne instantest måde at slå op i ordbøger og oversættelse mellem engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, russisk, Kinesisk, Japansk, koreansk, svensk, Thai, tyrkisk, Vietnamesisk, græsk, polsk, arabisk, hebraisk og mere over 80 sprog.
Med den kreative markøren oversætter, Lingoes automatisk genkender ordet og dets definition, så snart du bevæger markøren hen og pege på noget tekst, og tryk derefter på genvej. Det ville ikke forstyrre dit nuværende arbejde.
Lingoes ejer fuld funktioner i nuværende populære kommerciel software, og kreativt, udvikle på tværs af sprog, design og åbne ordbøger management. En masser af ordbøger og tesaurusser er opført til gratis download. Lingoes er det bedste værktøj til at lære alle former for sprog.
Information opdateret:

Download til Mac