Lingoes

Lingoes

Ingyenes
Lingoes egy egyszerű, intuitív szótár, szöveg fordítás, szoftver,
Értékelés
4.3  (151 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
3.8
A program 13 díjat kapott
LETÖLTÉS Ingyenes  
Lingoes egy szótár, többnyelvű fordítás, szoftver, ami az eredmények több mint 80 nyelven. A szálloda teljes szöveg fordítás, elfog a szó a képernyőn, fordítás kiválasztott szöveget, majd kimondó szöveg, valamint bőséges, ingyenes szótárak, mint egy új gerenation szótár, fordítás, szoftver.
Lingoes kínál a felhasználók számára a instantest módja annak, hogy néz ki szótárak, illetve a fordítás között, angol, francia, német, spanyol, olasz, orosz, Kínai, Japán, koreai, Thai, török, Vietnami, görög, lengyel, arab, héber, több 80 nyelven.
A kreatív kurzor fordító, Lingoes automatikusan felismeri a szót, illetve annak meghatározása, amint mozog a kurzor, illetve pont, hogy bármilyen szöveget, majd nyomja meg a gyorsgombot. Nem zavarja a jelenlegi munka.
Lingoes tulajdonosa teljes jellemzői jelenlegi legnépszerűbb kereskedelmi szoftver, kreatívan fejleszteni kereszt nyelvi tervezés, majd nyissa meg szótárak kezelése. Egy csomó szótárak, thesauruses felsorolt ingyenesen letölthető. Lingoes a legjobb eszköz a tanulás, mindenféle nyelven.
Információ frissítve:

Letöltés Mac-re