Lingoes

Lingoes

Gratuit
Lingoes este un ușor și intuitiv dicționar de text și software-ul de traducere,
Evaluare utilizator
4.3  (151 voturi)
Votul dvs.
Scor
3.8
Acest program a primit 13 premii
DESCĂRCARE Gratuit  
Lingoes este un dicționar și multi-limba software-ul de traducere furnizarea de rezultate în peste 80 limbi. Acesta oferă full-text traducere, captura cuvânt de pe ecran, traduce textul selectat și pronunțarea text, și dicționare gratuite abundente ca un nou gerenation dicționar și software-ul de traducere.
Lingoes oferă utilizatorilor instantest să se uite în sus dicționare și traduceri între limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, rusă, Chineză, Japoneză, coreeană, suedeză, Thailandeză, turcă, Vietnameză, greacă, poloneză, arabă, ebraică și mai mult peste 80 limbi.
Cu cursorul traducător creativ, Lingoes recunoaște automat cuvântul și definiția acestuia de îndată ce vă deplasați cursorul și punctul de la orice text, apoi apăsați pe taste. N-ar perturba activitatea dumneavoastră curentă.
Lingoes detine caracteristici complete de curent popular software-ul comercial, și de a dezvolta creativ cruce limbaj de design si management dicționare. O multime de dicționare și tezaure sunt listate pentru download gratuit. Lingoes este cel mai bun instrument pentru a învăța tot felul de limbi.
Informații actualizate în data de:

Descărcă pentru Mac