Lingoes

Lingoes

Безплатно
Lingoes лесен и интуитивен речник и текст за превод на софтуер,
Оценка
4.3  (151 гласа)
Вашият глас
Резултат
3.8
Тази програма има 13 награди
ИЗТЕГЛЯНЕ Безплатно  
Lingoes лексика и превод на няколко езика софтуер резултати в 80 езика. Тя предлага пълен превод на текст, заснемане на думите на екрана, превод на избрания текст и произнесения на текста, както и на безплатни речници богат като нов gerenation речник и софтуер за превод.
Lingoes предлага на потребителите instantest начин за търсене на речници и превод между английски, френски, немски, испански, италиански, руски, китайски, Японски, корейски, шведски, Тайландски, турски, виетнамски, гръцки, полски, арабски, иврит и още по-80 езика.
С творчески преводач на курсора, Lingoes автоматично разпознава дума и определение, след като преместите курсора и посочват за всеки текст, натиснете клавиш. Това няма да попречи на текущата работа.
Lingoes разполага с пълен набор от функции на съвременните популярните търговски програми и творчески да развива език, дизайн и управление отворете речници. Множество речници и тезаурусов за безплатно изтегляне. Lingoes е най-добрият инструмент за изучаване на различни езици.
Информацията е актуализирана на:

Изтегляне за Mac