Lingoes

Lingoes

Безплатно
Translates words and phrases into various languages
Оценка
4.3  (151 гласа)
Вашият глас
Резултат
3.8
Тази програма има 13 награди
ИЗТЕГЛЯНЕ Безплатно  
Find out the meaning of words or translate entire phrases or texts into English, Russian, Japanese, Chinese, German, French, Spanish, Russian and approximately 80 other languages.
Lingoes лексика и превод на няколко езика софтуер резултати в 80 езика. Тя предлага пълен превод на текст, заснемане на думите на екрана, превод на избрания текст и произнесения на текста, както и на безплатни речници богат като нов gerenation речник и софтуер за превод.
Lingoes предлага на потребителите instantest начин за търсене на речници и превод между английски, френски, немски, испански, италиански, руски, китайски, Японски, корейски, шведски, Тайландски, турски, виетнамски, гръцки, полски, арабски, иврит и още по-80 езика.
С творчески преводач на курсора, Lingoes автоматично разпознава дума и определение, след като преместите курсора и посочват за всеки текст, натиснете клавиш. Това няма да попречи на текущата работа.
Lingoes разполага с пълен набор от функции на съвременните популярните търговски програми и творчески да развива език, дизайн и управление отворете речници. Множество речници и тезаурусов за безплатно изтегляне. Lingoes е най-добрият инструмент за изучаване на различни езици.
Информацията е актуализирана на:

Изтегляне за Mac